zorgboulevard van het zaans medisch centrum

Nieuws van Pakket aan Bed

Zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum

Zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum daar is Pakket aan Bed te vinden! Pakket aan Bed is een onderdeel van Horend Goed. Horend Goed is een Zaanse bedrijf met een winkel in Krommenie en Zaandam. Horend Goed is gestart in 2013, als audiciens winkel. En dat zijn we nog steeds! Vanuit onze kern zijn al onze audiciens en assistenten een zorgverlener met passie voor horen, geluiden, muziek en techniek.

Om deze passie te combineren, word je audicien! Helaas, komen daar zorgverzekeringen en administratie ook bij kijken, maar dat accepteren we!

Onze winkel in Zaandam is op 3 april 2017 geopend op de zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum. Een geweldige locatie, wat steeds mooier aan het worden is.

Vanaf de opening krijgen wij in Zaandam ook een hoop vragen, of wij opladers, telefoons, ect. verkopen. Door die vragen van jullie, zijn wij op het idee: Pakket aan Bed gekomen! Bedankt daarvoor!

Pakket aan Bed is een onderdeel van Horend Goed geworden. Stap binnen voor de oplader die u nodig heeft, of T-shirts, Pyjama’s of batterijen.

Maar het belangrijkste voor u en Pakket aan Bed is onze webwinkel. Bestel uw artikelen die u nodig heeft, betaal indien gewenst, online. Wij bezorgen zo spoedig mogelijk uw pakket aan uw bed.

Hierdoor hoeft u geen familie of vrienden lastig te vallen, wat echt ongemakkelijk kan zijn.

Onze bezorgingen zijn netjes verpakt in een neutrale tas. Deze bezorgdienst is op dit moment alleen beschikbaar voor het Zaans Medisch Centrum.

Het is wel mogelijk om artikelen te laten bezorgen op andere locaties dan het Zaans Medisch Centrum. Dan laten wij het pakket bezorgen met een koerier. Dit kan 1 tot 2 dagen extra kosten.

Zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.